Blog

Mitiszol a Balatonon?

Vissza

Gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk, hogy egy napra a Balaton északi partján húzódó Káli medencébe költöztetjük a Mitiszol? életérzést. 
 

A helyszín kiválasztásán szerencsére nem kellett sokáig gondolkoznunk. A Szentbékkállai templom lábánál fekvő  Pegazus udvara, a több mint 200 éves épülettel, régi kőfalaival és a mindent benövő, burjánzó zölddel, olyan hely, amit senkinek sem szabad kihagynia aki a környéken jár. Innentől kezdve pedig, mi már csak számoljuk vissza a napokat, hogy végre, a hatalmas árnyékot adó fák alatt a legkülönlegesebb természetes és natúr borokkal, dj-vel, és persze veletek élvezhessük majd az estét.  A lemezekről a Moonbase Patel Disco fantasztikus csapata gondoskodik!

 

“ Olyan borászatokat képviselünk, akik vegyszermentes szőlőből készítenek természetes bort, adalékanyagok és manipuláció nélkül, akik tisztelik, kifejezik,  és fontosnak tartják a termőhelyet. .”

És te? Tudod,hogy mit iszol?

 

Információk

 

A borászatok, akikkel már biztosan találkozhatsz személyesen: Bott Frigyes Maurer Oszkár Mátyás András Pelle Pince Pósta Borház Szászi Birtok

 

A Pegazus csapata fantasztikus ételekkel készül, illetve az esemény után a kóstolt borokat meg tudjátok venni poharazva vagy akár palackkal is náluk.