• Mitiszol

Mitiszol a Balatonon?

Frissítve: márc 23

Gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk, hogy egy napra a Balaton északi partján húzódó Káli medencébe költöztetjük a Mitiszol? életérzést.


A helyszín kiválasztásán szerencsére nem kellett sokáig gondolkoznunk. A Szentbékkállai templom lábánál fekvő  Pegazus udvara, a több mint 200 éves épülettel, régi kőfalaival és a mindent benövő, burjánzó zölddel, olyan hely, amit senkinek sem szabad kihagynia aki a környéken jár. Innentől kezdve pedig, mi már csak számoljuk vissza a napokat, hogy végre, a hatalmas árnyékot adó fák alatt a legkülönlegesebb természetes és natúr borokkal, dj-vel, és persze veletek élvezhessük majd az estét.  A lemezekről a Moonbase Patel Disco fantasztikus csapata gondoskodik!


“ Olyan borászatokat képviselünk, akik vegyszermentes szőlőből készítenek természetes bort, adalékanyagok és manipuláció nélkül, akik tisztelik, kifejezik,  és fontosnak tartják a termőhelyet. .”

És te? Tudod,hogy mit iszol?


Információk


A borászatok, akikkel már biztosan találkozhatsz személyesen: Bott Frigyes Maurer Oszkár Mátyás András Pelle Pince Pósta Borház Szászi Birtok


A Pegazus csapata fantasztikus ételekkel készül, illetve az esemény után a kóstolt borokat meg tudjátok venni poharazva vagy akár palackkal is náluk.

18 megtekintés

hello@mitiszol.hu
 

1037 Budapest,

Csillaghegyi út 13. 
 

+36 1 453 6023

© 2019 by Mitiszol?  

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon